Over Ons

Onze werkwijze

Square gaat net dat ene stapje verder voor je, gaat verder dan alleen het leveren van software. Zo weten we zeker dat onze producten aansluiten bij jouw wensen en bijdragen aan snel en efficiënt informatiebeheer. We dragen zorg voor de inventarisatie van alle relevante bronnen en de implementatie van onze systemen. Indien gewenst host Square het complete pakket voor jouw organisatie. Zo heb jij geen omkijken naar het beheer!

Verzamelen. Vinden. Verwerken.

Met de slimme (bibliotheek)oplossingen van Square vinden jouw klanten en medewerkers altijd en overal de informatie die ze zoeken. Van interne rapporten tot informatieve naslagwerken. Fysiek en digitaal. Jij sorteert en bundelt eenvoudig alle informatie. Je klant vindt, leent én raadpleegt de benodigde bronnen.

Wie zijn wij?

Ruim 35 jaar ontwikkelt Square softwarepakketten en oplossingen op maat. We worden gewaardeerd om onze inhoudelijke vakkundigheid, technische creativiteit en korte communicatielijnen. De (technische) wereld om ons heen verandert voortdurend. Daar bewegen wij in mee door mee te groeien met de marktontwikkelingen.

Het team van Square bestaat uit vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring in de kennisbranche.

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!