Oplossingen

HYBRID LIBRARY

De Hybrid Library maakt het zoeken van informatie makkelijk én overzichtelijk. In deze handige Online Publieks Catalogus (OPC) komen BIBIS  en XPOSI  van Square samen. Dit resulteert in een vrijwel oneindige bron van informatie en ondersteuning voor bijvoorbeeld literatuuronderzoek. Alle digitale en fysieke informatie is vindbaar in één portaal met slimme filter- en sorteerfuncties. In slechts enkele klikken vind je wat je zoekt én meer!

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de Hybrid Library? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek het gemak van deze handige tool!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Hybrid Library? Onze medewerkers vertellen er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op via info@square.nl of 0475-371240.

BIBIS

In BIBIS komt alle kennis van je organisatie samen. Het bibliotheeksysteem ordent alle beschikbare informatie én zorgt voor een soepel uitleenproces. Deze is zelfs uit te breiden met het hybride uitleenstation: SelfCheck .

Vraag een demo aan

Benieuwd naar BIBIS? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek het gemak van deze handige oplossing!

Meer informatie

Wil je meer informatie over BIBIS? Onze medewerkers vertellen er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op via info@square.nl of 0475-371240.

XPOSI

Met XPOSI stel je digitale boeken beschikbaar voor je organisatie. Voeg eenvoudig nieuwe boeken toe aan je collectie en raadpleeg ze waar en wanneer je wilt dankzij deze handige tool in je webbrowser.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar XPOSI? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek het gemak van deze handige tool!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over XPOSI? Onze medewerkers vertellen er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op via info@square.nl of 0475-371240.

SELFCHECK

Vandaag de dag werken steeds meer mensen thuis en zijn steeds meer bibliotheken onbemand. Met SelfCheck kunnen gebruikers van jouw bibliotheek heel makkelijk overal en wanneer ze willen boeken lenen, verlengen of reserveren met een app. Handig voor de gebruiker én de bibliothecaris.

SIGNALERINGSTOOL

Dagelijks zijn er teams bezig om externe informatie te verzamelen over de organisatie en gerelateerde thema’s die in het nieuws komen. Met de signaleringstool is het mogelijk om de gegevens te delen met collega’s en daar duiding aan toe te voegen. Via de signaleringstool wordt de data toegevoegd aan een knipselkrant. Tevens worden er signaleringen gemaakt waar duiding toegevoegd kan worden. Middels een e-mail en/of app kunnen de signaleringen gedeeld worden.