Square oplossingen
Boordevol ervaring, klaar voor de toekomst

Eenvoudige toegang tot alle relevante informatie. Vindt met één vraag interne documentatie, publicaties uit online bronnen en de kennis en ervaring van collega's. Met de tools van Square bouwt u op bewezen toepassingen aan de antwoorden van morgen.

EASY

Gelijktijdig zoeken in online en interne informatiebronnen bespaart kostbare tijd en geld.

BIBIS

De basis voor efficiënt vinden ligt in een goede ordening van informatie.

XPOSI

De digitale bibliotheek maakt alle informatie snel en gemakkelijk beschikbaar.

SelfCheck

Een uitleenstation in ieders broekzak.

Oplossingen op maat

Een duurzaam antwoord op uw vraagstuk vereist inzicht in de situatie van vandaag en visie voor de langere termijn.

Square werkt bij de keuze van de juiste oplossing graag met u samen. U koopt tenslotte geen eenvoudig softwareprogramma, maar bent op zoek naar een degelijke en flexibele oplossing en een competente partner waarop u in de komende jaren kunt bouwen bij het verder vormgeven van uw digitale aanbod.

Onze ervaring in het analyseren en doorgronden van bedrijfsprocessen en het vertalen daarvan naar oplossingen kan u helpen om met een andere blik naar uw situatie te kijken.

Het kan blijken dat uw vraagstuk om een speciale oplossing vraagt. Aanpassen van bestaande producten of inzet van producten van derden kan dan een mogelijkheid zijn. Square heeft ook veel ervaring met het ontwikkelen van specifieke toepassingen op maat.

De veelzijdigheid van onze software engineers heeft al tot vele creatieve oplossingen geleid. Wij beperken ons niet tot een specifieke technologie. Onze kracht ligt in het combineren van online en mobiel tot pragmatische oplossingen die kunnen meebewegen naar de toekomst.

Wij zoeken met u naar een optimale inzet van bewezen bouwstenen, waardoor u maximaal profijt heeft tegen minimale kosten.