Praktijk
News Roadmap Square 2023 Casus In gesprek met Schoups News Livegang Hybrid Library News Oplossen en voorkomen security issues News Nieuwe SSO-koppeling News Hybrid Library News De krachtige basis van een bibliotheeksysteem News Square Roadmap 2023 Team Collega uitgelicht: Mitch de Peffer Casus Efficienter uitleenproces dankzij de selfcheck-app News Wat zijn SLA-rapportages en waarom sturen wij deze uit? Casus Boeken zijn eenvoudig en snel vindbaar en je hebt ze altijd bij de hand News Hybride Bibliotheek Team Collega uitgelicht: Marjo Caessens Support Customer Care Support Alert bedrijfsprocessen News Terugblik productsessie XPOSI Support Nieuwe helpdeskprocedure News Collega aan het woord: Ruud Limbeck Support Aanpassen BIBIScode Square ISO Nieuws Square XPOSI en nieuwe Rechtsorde Portaal Support Schakelaars in LMS Square Square gaat verhuizen Support Ontdubbelen in Excel Casus ‘Zoeken naar de juiste informatie is ook een skill’ Support Tijdschriften inboeken en mailen Casus ‘Je kunt gewoon gebruik van ons maken, ook al zijn we er niet altijd’ Partner Interview Rechtsorde en Square mbt XPOSI Support Lijsten genereren ipv exporteren Roadmap Volgende stap op de Roadmap Support Toelichting SLA Casus ‘De catalogus is één centraal vertrekpunt voor iedere zoekopdracht’ Tips & Tricks Verplaatsen van persoonsgegevens Nieuws Terugkoppeling klantsessies Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 2 Casus ‘Mag ik het ook digitaal?’ Security Datalek in het nieuws Tips & Tricks Bepaal in BIBIS LMS zelf de velden per exemplaartype Nieuws De XPOSI SHOP is live! Casus Nieuws van buiten naar binnen halen Tips & Tricks Het werken met Excel icm BIBIS-data - Deel 1 Tips & Tricks Heb zelf de controle op wat wel en niet gedeeld wordt! Nieuws XPOSI Boeken beschikbaar via Rechtsorde Portaal Casus "Één juridisch kenniscentrum voor onze leden" Praktijk SLA in de praktijk Tips & Tricks Geavanceerd zoeken in XPOSI Nieuws Boeken bestellen in XPOSI Shop Nieuws Gestandaardiseerde SLA voor alle klanten Nieuws Square Information Solutions uit Roermond treedt toe tot Total Specific Solutions Nieuws Houthoff Buruma bibliotheek gekoppeld aan Jongbloed.nl Casus De digitale bibliotheek van Van Doorne Nieuws Paris en Den Hollander sluiten aan bij XPOSI Digital Library Nieuws Square ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Collega uitgelicht:
Mitch de Peffer

Binnengekomen als stagiaire en sindsdien nooit meer vertrokken. Mitch de Peffer maakt al 7 jaar deel uit van het kleine maar fijne team van Square. Als allround developer heeft hij een breed takenpakket wat varieert van het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten tot het ondersteunen van supportteam. Naast zijn werk bij Square maakt hij ook graag tijd vrij voor zijn hobby: elektrische gitaar spelen.

Mitch is onder andere verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van XPOSI, de e-book bibliotheek van Square. "Zijn er nieuwe functies nodig? Dan zorg ik ervoor dat ze ontwikkeld én geïntegreerd worden in het programma", legt Mitch uit. "Achter de schermen ben ik op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe versie van de BIBIS OPC en XPOSI, oftewel de Hybrid Library. Hier zijn we het afgelopen jaar mee begonnen en binnenkort wordt er gestart met testen. Het is altijd een spannend, maar mooi moment om de betaversie met een handjevol klanten te kunnen delen."

In de 7 jaar die Mitch werkzaam is bij Square heeft hij al veel mogen meemaken. Eén moment is hem in het bijzonder bijgebleven. "Jaren geleden was ik 'n tikkeltje introvert. Tijdens een klantendag mocht ik als stagiaire een presentatie geven over de self-check app. Dat vond ik reuze spannend", vertelt hij. "Maar dat bleek nergens voor nodig. Ik vond het geweldig om onze klanten toe te spreken en in contact te staan met de gebruikers van onze diensten. Tegenwoordig vind ik het dan ook geen probleem om zo nu en dan uit te helpen met klantensupport." In de toekomst wil Mitch zich graag verder ontwikkelen in het bouwen van mobiele applicaties. "Veel van onze diensten zijn desktop-based. Het lijkt me tof om in te toekomst een mobiele versie van XPOSI te ontwikkelen."