Online applicaties
Eigentijdse tools voor professionals

Efficiënte ondersteuning van werkprocessen, realtime verbonden met relevante informatie, nauwkeurig aangesloten op uw situatie.

Met een slimme combinatie van bestaande bouwstenen, waar nodig aangevuld met maatwerk, ontstaan creatieve oplossingen tegen een aantrekkelijke prijs. Het ontwikkelen van een online applicatie vraagt in de eerste plaats een goed begrip van de omgeving en de werkprocessen waarin de toepassing gebruikt gaat worden. Daarom maken we graag persoonlijk kennis om beter te begrijpen hoe we u van dienst kunnen zijn. Het ontwerpen van de oplossing doen we samen, want u heeft tenslotte kennis van uw organisatie.

Een voorbeeld van wat we kunnen zijn onze eigen producten. Al 30 jaar ontwikkelen we applicaties voor het verzamelen, ordenen en terugvinden van informatie. Sinds ruim 15 jaar maken we toepassingen voor het web. BIBIS was in 1998 het eerste bibliotheeksysteem dat volledig werd bediend vanuit de webbrowser. Sindsdien is veel ervaring opgedaan met heel diverse technologieën.

Search engines spelen al jaren een centrale rol in onze oplossingen. Door de ontwikkeling van EASY hebben we vergaande expertise opgebouwd in het realtime integreren van online informatie.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en oriëntatie.